VACATURE ADMINISTRATEUR

In verband met de verdere groei van ons kantoor zijn wij op zoek naar een:

 -ADMINISTRATEUR

Voor deze functie is het belangrijk dat je boekhoudkundig inzicht hebt en het leuk vindt om met klanten te communiceren. Daarnaast is het zeker prettig als je het ook leuk vindt om veel met cijfers bezig te zijn en analytisch bent.  

Wij verwerken de administraties van onze klanten voornamelijk met de boekhoudapplicatie van Exact Online, dus mocht je daar al kennis van hebben, dan is dit alvast mooi meegenomen. Zo niet, dan helpen wij je hier vanzelfsprekend graag bij om het je eigen te maken. 

In deze functie mag je zelfstandig voor een aantal van onze klanten de volledige administratie voeren en ben je de 1e contactpersoon voor onze klanten die vragen hebben over het gebruik van de Exact Online boekhoudapplicatie. Als het je ook leuk lijkt om jaarrekeningen op te stellen en/of belastingaangiften voor te bereiden, zijn er volop mogelijkheden om hier invulling aan te geven.

Wat voor een type zoeken wij?

De persoon die wij graag aan ons team toevoegen vindt het leuk om afwisselend bezig te zijn met administratieve werkzaamheden en diverse vragen en/of praktische problemen van onze klanten op te lossen. Wij vinden het heel belangrijk dat je plezier hebt in je werk en dat je het leuk vindt om met een klein team samen te werken.

Een parttime invulling van deze functie vanaf 24 uur is mogelijk, maar een 40-urige werkweek is ook geen probleem. Thuiswerken behoort ook tot de mogelijkheden.

Welke vaardigheden vragen wij?

Opleiding

Een mbo- of hbo-opleidingsniveau is wat ons betreft een prima uitgangspunt voor deze functie.

 

Heb je interesse in deze vacature?

Bel of mail ons.

Mail je cv en korte motivatie naar: info@administratie1015.nl

Wie zijn wij? Administratiekantoor 1015:
Administratiekantoor 1015 is een jong en relatief klein administratiekantoor, dat zich kenmerkt door eenvoud, kwaliteit en betrouwbaarheid. Ons kantoor richt zich met name op kleinere ondernemers en zelfstandigen. Daarbij vinden wij betrokkenheid en korte lijnen heel belangrijk. Voor meer informatie: www.administratie1015.nl