Tarief

Onze tarieven zijn afhankelijk van het soort werk. Over het algemeen streven wij er naar om vaste prijsafspraken te maken, zodat u weet waar u aan toe bent, zonder verrassingen achteraf. Kleine extra werkzaamheden als gevolg van aanvullende vragen zullen niet in rekening worden gebracht, tenzij het aanzienlijk extra tijd vergt. In dat geval zal altijd eerst even contact met u worden opgenomen.

Wij proberen zo veel mogelijk te werken met eenvoudige modellen en software. Naast het feit dat wij hierdoor onze tarieven redelijk kunnen houden heeft dit ook een voordeel voor u. U hoeft namelijk deze software niet zelf aan te schaffen en u kunt daardoor besparen op uw kosten. Daarnaast heeft dit als voordeel dat u ook zelf kan werken met deze modellen of software. Door de werkzaamheden zelf te doen of voor te bereiden kunt u daarmee besparen op uw kosten en heeft u zelf automatisch meer gevoel bij uw cijfers.

Wij adviseren u vrijblijvend een offerte op te vragen voordat u een definitieve beslissing neemt. Wij komen deze offerte dan met u bespreken, zodat u precies weet waar u aan toe bent.

Blijft u vooral niet zitten met uw vragen, maar bel of mail ons gerust.